Bartın'da Sel / N Ovd G3ysrgm - Cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi.

Bartın'da Sel / N Ovd G3ysrgm - Cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi.. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı, bartın ve sinop'ta aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel ile birlikte gerekli müdahalelerin yapıldığını açıkladı. Dün öğleden sonra başlayan sağanağın ardından, 11 yaşındaki i̇sa akgün sel sularına kapılıp kaybolmuştu. Ağaçlar yolları kapatırken, araçlar patika yollardan yürütülerek indirildi. Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Ankfnq7do02r1m
Ankfnq7do02r1m from www.bartin.info
Bartın'da sel felaketinde 1 kişi kayboldu. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak,. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Dün öğleden sonra başlayan sağanağın ardından, 11 yaşındaki i̇sa akgün sel sularına kapılıp kaybolmuştu. Bartın'da şiddetli sağanak sele yol açtı, köprü ve yollar çöktü.

Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi;

Dün öğleden sonra başlayan sağanağın ardından, 11 yaşındaki i̇sa akgün sel sularına kapılıp kaybolmuştu. Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği.

Bartın'da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Meteoroloji genel müdürlüğü'nden dün yapılan uyarıların. Kumluca beldesi zafer köyünde herkeme deresi'nin taşması sonucu bazı araçlar sel sularına kapıldı, evlerin alt katları ve iş yerlerini su bastı, bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı.

Ag6q7c1zrs1d9m
Ag6q7c1zrs1d9m from foto.sondakika.com
Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sinop ve samsun sele teslim! Bartın'da sel felaketinde 1 kişi kayboldu. Bartın'da sel zarara sebep oldu bartın'da akşam saatlerinde etkili olan yağmur yağışının ardından kurucaşile ilçesi'nden geçen derenin taşması sele neden oldu. Akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak,. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı, bartın ve sinop'ta aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel ile birlikte gerekli müdahalelerin yapıldığını açıkladı.

80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak,. Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ağaçlar yolları kapatırken, araçlar patika yollardan yürütülerek indirildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'da akşam saatlerinde yaklaşık 2 saat etkili olan yağmur yağışı nedeniyle kurucaşile ilçesi'nde metrekareye 231 kilogram yağış düştü.

Bartın'da sel sularına kapılan biri çocuk iki kişi hayatını kaybetti. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Sinop ve samsun sele teslim! Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Bartin Da Sel Felaket Sacti
Bartin Da Sel Felaket Sacti from www.samsunhaber.com
Bartın'da sel felaketinde 1 kişi kayboldu. Bartın'da sel sularına kapılan biri çocuk iki kişi hayatını kaybetti. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'da şiddetli sağanak sele yol açtı, köprü ve yollar çöktü.

Ulus ilçesi ile kumluca ve apdipaşa beldelerinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve heyelan bölgesinde, karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Bartın'da sel sularında kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın dün akşam saatlerinde cansız bedenine ulaşılmasının ardından i̇sa akgün'ü arayan ekipler havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına saat 21.00 itibariyle son verdiler. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı, bartın ve sinop'ta aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel ile birlikte gerekli müdahalelerin yapıldığını açıkladı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Meteoroloji genel müdürlüğü'nden dün yapılan uyarıların.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama